Rólunk

rólunk kép 1A székesfehérvári PrintR nyomda 2013-ban jött létre családi vállalkozásként. A cég megalapítása során az motivált bennünket, hogy szakmai tudásunkat egyesítsük a kisvállalkozásokban rejlő erényekkel: a rugalmassággal, az állandó elérhetőséggel és a személyes, bizalmi ügyfélkapcsolattal.

Szolgáltatásunk három fő területre terjed ki. Vállalunk teljeskörű grafikai tervezést a kreatív ötlet kidolgozásától kezdve egészen a grafikai terv megvalósításáig. Külön szakirányunk éttermek, szállodák és vendéglátó egységek marketing anyagainak grafikai tervezése és kivitelezése a legmagasabb szintű számítógépes tervezőprogramokkal.

Másik fő profilunk a nyomdai kivitelezés, mely nemcsak cégek, hanem magányszemélyek körében is egyre nagyobb népszerűségnek örvend, elsősorban a fényképes nyomdai ajándékok terén. Büszkék vagyunk arra, hogy ezen szolgáltatásunk során egy Európai Uniós pályázat keretében elnyert Xerox 560-as digitális nyomdagép megbízhatóságára támaszkodhatunk, amely legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelel.

rólunk kép 2Harmadik fő szolgáltatásunk a céges dekor elkészítése a tervezéstől kezdve egészen a kivitelezésig.

Számunkra nem létezik kis vagy nagy ügyfél: minden megrendelőnket ugyanabban a körültekintő figyelemben részesítjük, legyen szó multinacionális vállalatról, kisvállalkozásról vagy magánszemélyről. Fő célunk, hogy gépparkunkat folyamatosan bővítsük annak érdekében, hogy partnereink valamennyi igényét ki tudjuk elégíteni.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a mai rohanó világ tele van változásokkal, amelyhez ügyfeleinknek is nap, mint nap alkalmazkodniuk kell: szűkös határidők, változó elképzelések, szigorúan betartandó költségvetés. A kiváló minőségű szolgáltatáson kívül rugalmasságunk, a személyes, bizalmon alapuló ügyfélkapcsolat járul hozzá ahhoz, hogy megrendelőink szívesen visszatérjenek hozzánk.